Välj produkterna på hemsidan genom att klicka på + tecknet. Önskar du flera av samma sort klickar du på + tecknet flera gånger. När du har valt det du önskar klicka på vidare i det rosa fältet. Ange leveransdatum och tid du önskar få din beställning levererad. Är detta din första beställning på By The Bakery, klicka på Ny kund? och fyll i uppgifterna. Har du beställt från By The Bakery tidigare är det bara att skriva in din mailadress.
Önskar du specialkost eller kommenterar, skriv in det kommentarsfältet.
När du är klar med beställningen får du ett bekräftelsemail.

Måste du öka eller minska antalet var god kontakta oss så snart som möjligt på 08- 420 300 80 så gör vi vårt bästa för att ordna det.

Allt bröd beställer du två dagar innan leveransdagen, detta på grund av jäsningstiden. Det övriga sortimentet såsom fikabröd, bakverk, frukost och smoothies går bra att beställa före 14.00 dagen innan leverans.

Vi levererar till ditt företag den tiden på dagen du önskar.

Vi levererar till företag i Stockholms innerstad samt till företag i Solna, Kista och Sundbyberg.

Beställer du för under 200kr är fraktkostnaden 95kr. På beställningar övar 200kr är det fri frakt.

Leveranstid inom 30-45 minuter om det går. Detta för att undvika försening som beror på yttre faktorer såsom bilköer och snö.

Nej, du behöver inte beställa för minst 200kr. Om du önskar kan du endast beställa en bulle för 25kr men då tillkommer frakt på 95kr.

Önskar du beställa glutenfritt, laktosfritt eller någon annan typ av specialkost kan du skriva in det i rutan ”märk beställning/kommentar”. Tveka inte att ringa oss om du är osäker. Klicka här för att se våra produkter för specialkost.