Villkor

Avbokningar:

Vid avbokning av beställning som görs senare än dagen innan planerad leverans har vi tyvärr ingen möjlighet att stoppa beställda leveranser varför vi kommer att debitera dig för leveransen.

Priser och Betalningssätt:

Priserna på hemsidan är exklusive moms. Aktuella priser visas alltid på hemsidan och By The Bakery har rätt att genomföra förändringar beträffande priserna.

Fri frakt gäller beställningar över 200kr. Beställer man för under 200kr, är det en fraktkostnad på 95kr.

Fakturering sker i slutet på varje månad via mail, betalningsvillkor 10 dagar.

Leveranser:

By The Bakerys leveranser sker enligt förutbestämda leveransdagar och tider. Vi har ingen skyldighet att ersätta avbokad leverans. Vi ersätter inte stulen leverans. Skulle dock detta inträffa ber vi er kontakta By The Bakery snarast möjligt så ska vi göra vad vi kan för att du ska vara nöjd med oss.

Vid oförutsedda händelser eller besvärliga väderförhållanden kan beställningen komma att levereras efter utsatt dig. Vid avlämning går ansvaret för varorna över till dig som beställare.

Vid leverans använder chauffören sig av de uppgifter som du som kund anmält till oss. Det är viktigt att du håller dina leverans- och adressuppgifter som du angivit i beställningen.

Vill du ändra någon uppgift som lämnats vid beställningen, till exempel postadress, mejladress, telefonnummer eller om du önskar ändra eller pausa din beställning måste detta göras så snart som möjligt före nästa planerat leveransdatum. Kontakta oss då på telefon.

Tvist:

Vid eventuell tvist följer By The Bakery Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.