Honest Shop

Honest shop

BY THE BAKERY HONEST SHOP

Nu erbjuder By The Bakery färska smörgåsar och fikabröd till ert företags alla medarbetare. Varje dag fyller vi brödstället med nybakade och färdiggjorda smörgåsar med olika sorters pålägg. När hungern eller sötsuget smyger sig på så tar man det man vill ha och swishar summan till ert unika Swishnummer hos oss.

By The Bakery Honest Shop baseras på tron om människors ärlighet, samtidigt som vårt mål som företag är att vara så hållbara som möjligt. Vår prisbelönta bagare använder de
bästa ekologiska råvarorna och hanterar dem traditionsenligt och hantverksmässigt. Det färska brödet, som haft en jästid på 48h, kommer med en mängd olika pålägg, och alltid av bästa kvalité. Smörgåsarna packas direkt i cellofanplast som håller dem fräscha. I By The Bakery Honest Shops brödställ erbjuds även gott fikabröd.

Varje dag, innan medarbetarna kommer till jobbet fyller vi på stället med dagsfärskt bröd. Företagets anställda tar för sig av vad som önskas och betalar därefter sina varor privat med betaltjänsten Swish. Ert företag får ett unikt Swish-nummer hos oss. Vid varje påfyllning stämmer vi av kassan att betalda varor stämmer överens med det som konsumerats. Vi för en dialog med er så vi kan tillfredsställa era önskemål om sortiment och strävar efter att inte fylla på mer än vad vi ser går åt. Detta kan innebära att vissa varor ibland tar slut, men vi vill skapa så lite svinn som möjligt. Om det blir produkter över efter dagens slut, byter vi såklart ut dem mot färska, och det överblivna brödet skänker vi till behövande på Stockholms stadsmission.

Produkter

Dagsfärskt premiumbröd som är jäst i 48h. Vi gräddar, förbereder, förpackar och levererar innan era medarbetare kommer till jobbet. Brödet är ekologiskt med olika pålägg och färska grönsaker. Vi erbjuder dessutom fikabröd av olika sorter. Perfekt till kaffet.

Vision

By The Bakerys Honest shop är till för att ge ert företag möjlighet att erbjuda era anställda ansvarsfullt framtagna produkter av högsta kvalité. Varje dag. Konceptet grundar sig på ett hållbarhetstänk och tron på människors ärlighet.

 Pris – betalas privat av de anställda

Färska smörgåsar kostar 30:-/st och fikabröd kostar 25:-/st .